ALCEDO | Prietenul recoltelor sănătoase
Dec 17, 2017
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutățile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Sanatatea Plantelor 190

A aparut un nou numar al revistei Sanatatea plantelor

sanatatea-plantelor-190Zilele trecute, a aparut numarul 190 al revistei Sanatatea plantelor. In paginile revistei veti gasi o serie de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi dau specialistii despre “Cum sa combateti numerosi daunatori in primele faze de vegetatie ale florii -soarelui”, “Care sunt problemele create de daunatori in culturile de cereale paioase”, “Combaterea bolilor si daunatorilor la salata”, “Ce lucrari agricole trebuie sa efectuati in fermele legumicole in luna aprilie”, si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va abonati la revista Sanatatea plantelor o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “Abonamente”.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista Sanatatea plantelor sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?
Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasă un comentariu