ALCEDO | Prietenul recoltelor sănătoase
Jan 20, 2018
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutățile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Archive: Posts

Agro Amazonia

Agro Amazonia, in vizita la sediul ALCEDO

agro-amazoniaIn urma cu cateva saptamani, ALCEDO a primit vizita unuia dintre actorii principali din business-ul agricol brazilian, Agro Amazonia – unul din cei mai mari distribuitori de inputuri din Brazilia, ce isi desfasoara activitatea in unitatea federativa Mato Grosso. Agricultura este principala activitate in Mato Grosso, mare parte din productia de soia si bumbac a Braziliei, dar si a lumii, fiind obtinuta aici.

Intalnirea de la Bucuresti a fost interesanta, reprezentand pentru ambele parti o oportunitate de a schimba impresii, de a-si prezenta cunostintele si experienta, dar si de a incerca sa  caute tehnologii si inovatii care pot fi puse in practica, pe viitor pe ambele piete.

Din delegatia braziliana au facut parte: Luiz Piccinin (presedinte/CEO), Roberto Motta (vicepresedinte/COO), Koji Iwanami (director de planificare), Marcelo Cassiolato (director general regional), Yu Kakimi (director sucursala Sumitomo Corporation – America). Partea romana a fost reprezentata de Nicolae Sandulescu (consilier presedinte/membru fondator), Vicentiu Cremeneanu – (presedinte/CEO), Gabriela Rizescu (director marketing), Takashi Tanaka (vicepresedinte) si Hidetaka Sato (consilier SC).

Dupa vizita, s-a ajuns la concluzia ca intre piata romaneasca de inputuri si cea braziliana exista foarte multe asemanari, ambele firme fiind angajate in a oferi fermierilor cu care lucreaza cele mai potrivite solutii pentru a da valoare muncii lor.

Text realizat de revista Sanatatea plantelor

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?
Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasă un comentariu