ALCEDO | Prietenul recoltelor sănătoase
Jan 22, 2018
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutățile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Archive: Posts

Turita 1

Aveti probleme cu turita, volbura, hrisca urcatoare la cereale paioase si porumb? Erbicidul STARANE va ajuta sa le combateti!

ALCEDO are incepand cu acest an in portofoliul sau STARANE, a doua denumire comerciala a produsului CERLIT, erbicid recunoscut al firmei DOW AgroSciences. Omologat la grau, ovaz si porumb, combate un spectru mare de buruieni, precum: turita, in orice stadiu de dezvoltare, lungurica, volbura, macris, rocoina, hrisca urcatoare, zarna, mazariche, cupa vacii, etc. La grau si orz se poate aplica singur, in doza de 0,8 l/ha sau asociat cu erbicidele din familia Rival (Rival Star 75 GD si Rival Superstar 75 GD), in doza de 0,4 l/ha. STARANE este tolerat de cerealele paioase, intr-o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului. Erbicidul STARANE nu afecteaza germinatia semintelor, deci poate fi utilizat cu succes in combaterea buruienilor cu frunza lata din loturile semincere. La cultura de porumb, poate fi aplicat in stadiul de 4-6 frunze, in doza de 1l/ha. Mai mult, STARANE poate fi combinat cu ingrasaminte foliare, cu un test de compatibilitate in prealabil.

Puteti achizitiona acest produs singur sau puteti opta pentru pachetul tehnologic RIVAL Plus, beneficiind de un pret avantajos. Pentru a vizualiza oferta noastra, dati click aici http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?
Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasă un comentariu