ALCEDO | Prietenul recoltelor sănătoase
Dec 15, 2017
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutățile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Archive: Posts

Vita De Vie

Grabiti-va: 30 noiembrie, termenul limita pentru depunerea cererilor de plata!

vita de vieAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), reaminteste viticultorilor ca termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru masura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin este data de 30 noiembrie 2016. Aceasta masura de finantare face parte din Programul National de Sprijin al Romaniei in sectorul vitivinicol, in perioada 2014-2018.

Beneficiarii, persoane fizice/juridice, trebuie sa depuna la Centrele Judetene si la Centrul Municipiului Bucuresti al APIA, o cerere de plata, insotita de urmatoarele documente:

– copia actului de identitate (buletin/carte de identitate), pentru persoane fizice, certificat de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului si certificat de inregistrare fiscala, pentru persoane juridice;

– copia actelor care sa dovedeasca dreptul de proprietate si/sau de exploatare pentru suprafata asigurata;

– fisa informatizata a suprafetelor viticole inscrise in Registrul Plantatiilor Viticole (RPV) pentru care se solicita sprijin financiar, eliberata de catre directiile pentru agricultura judetene (DAJ) si al municipiului Bucuresti;

– copia politei de asigurare. Toate aceste documente sunt prezentate in original si copie, in vederea certificarii de catre reprezentantul APIA.

sursa: APIA

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?
Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasă un comentariu