ALCEDO | Prietenul recoltelor sănătoase
Dec 16, 2017
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutățile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

CARAMBA GOLD

Recomandare ALCEDO: Rapita Caramba Gold

CARAMBA-GOLDPentru cultura de rapita, pachetul tehnologic Rapita Caramba Gold este ultimul pachet din gama Caramba, pe care-l prezentam in newsletter-ul de astazi. La randul lui, vine in intampinarea dumneavoastra cu produse ce va vor ajuta in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor. Dupa cum v-am obisnuit cu pachetele noastre, si acesta asigura o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor, prin produsele continute: fungicidul Caramba Turbo, in doza de 0,7 l/ha, insecticidul Fastac 10 EC, se aplica in doza de 0,2 l/ha si erbicidul Butisan 400 SC, aplicat in doza de 1,75 l/ha. Fastac are ca substanta activa alfa-cipermetrin si este un piretroid de sinteza cu actiune de contact si ingestie asupra adultilor si larvelor. Fata de pretul de lista, de 327,10 Ron/ha, Alcedo va ofera o reducere de 14,43%, pretul final fiind 279,90 Ron/ha.
Cumparand acest pachet veti avea mai multe avantaje, si anume: produsele vor fi disponibile oricand in ferma dumneavoastra, pretul este unul foarte avantajos, si mai mult decat atat, puteti intra in programul de marketing „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!”
Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.
Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?
Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasă un comentariu